perjantai 22. joulukuuta 2017

Tervetuloa!

Hei ja lämpimästi tervetuloa ihka-ensimmäiseen leffablogiini! Blogi on vielä ulkoasua myöten kesken, mutta toivon että viihdyt täällä.

Blogin takana kirjoittaa yhdeksäsluokkalainen tyttö jostakin päin Suomea. Esiinnyn blogimaailmassa nimellä Maya, mutta oikeaa nimeäni en paljasta. Pidin Disneyn elokuvista todella paljon lapsena, mutta ajan kuluessa elokuvien katselu väheni, vaikka pidinkin niistä edelleen yhtä paljon. En kuitenkaan ole katsellut prinsessa-elokuvia kovinkaan paljoa, sillä olen aina ollut enemmän eläinelokuvien ystävä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Myöhemmin aloin kiinnostua elokuvien arvostelemisesta. Arvostelujen kautta löysin itseni uudelleen Disneyn tuotannon parista.


Postaukseni ovat suurimmalta osaltaan elokuva-arvosteluja Disney-klassikoista, mutta mukaan mahtuu myös Pixarin elokuvia. Eikä sitä tiedä, vaikka tänne eksyisi joskus muidenkin tekijöiden elokuvia. Aika näyttää, olenhan vasta aivan alkuvaiheessa blogini kanssa. Katselen elokuvia (lähinnä piirrettyjä ja animaatioita) nykyään melko usein, sillä ne tuovat minulle ja mielikuvitukselleni aivan uuden ulottuvuuden arjen ja kiireiden keskelle. Olen aina myös pitänyt asioiden vertailemisesta ja sitä kautta myös alkanut lukemaan todella paljon elokuva-arvosteluita. Nyt tahdon tuoda omia mielipiteitäni esille.

Blogin kanssa on vähän haastavaa päästä alkuun ja aloittaa kokonaan tyhjältä pöydältä, mutta eiköhän tämä tästä ala luonnistumaan pikkuhiljaa. Olisikin todella kiva jos joku innostuisi joskus lukemaan postauksiani vakituisesti!

Nyt olen hieman flunssassa, mutta onneksi joululoma alkoi, ettei koulujuttuja keräänny hirvittävästi poissaolojen vuoksi. Toivottavasti te olette pysyneet terveempinä. Hyvää joululomaa kaikille!




2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa! Uusi blogi on syntynyt blogimaailmaan! Aivan mahtavaa, varsinkin, jos elokuva-arvostelut tulevat käsittelemään lähinnä Disney-elokuvia! Jee! Tervetuloa! :)

    Hyvää joulua sinullekin näin jälkikäteen! Yritin itse asiassa jouluna kommentoida tätä tekstiä jo kännykälläni, mutta jostain syystä kännykkäni ei antanut minun kommentoida mihinkään blogi-tekstiin - ei edes omiini. Niinpäs piti odottaa, että olen taas oman tietokoneen ääressä kommentoimassa. :) Toivottavasti olet jo parantunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Näitä on kyllä todella mukavaa kirjoitella :).

      Poista

Parannettavaa, kehuttavaa, kysyttävää? Asialliset kommentit parantavat aina päivää!